ÖGONBLICKSBLOGG

VARDAGSSPEGLINGAR

Var är alla…

…klockan 13.30 i dag var det folktomt på gator och torg i Centrum…det måste vara katastrof för Centrumhandeln i Västerås …

 …och inte hjälpte vi upp kommersen nämnvärt med att köpa lite tallris...

...men nu doftar det jul och tall hemma och sen slipper jag kasta ut julgranen efter jul...

...ha det gott!
 

Inlagt 2013-12-21 18:10 | Läst 1359 ggr. | Permalink
Ha det gott Sören
Alla människor var vid något köpcentrum där man kan parkera bilen lätt?
Svar från Hampus_6 2013-12-21 23:11
Du så är det i Västerås, alla är på nya Köpcentrumet Erikslund! // Sören
Lite märkligt, ser ju så mysigt ut, men ligger det ett köpcentrum i närheten? Fast där är ju inget mys. Härlig kopparkittel med tallris i, ett bra substitut för en julgran.
God jul Sören! LO
Svar från Hampus_6 2013-12-21 23:13
Tack för din kommentar LO - ja vi har ett nytt Köpcentrum i utkanten av Västerås som heter Erilslund...och där finns det inget mys bara köphysteri och trängsel! // Sören
Ser väldigt lugnt och fridfullt ut men det var det inte i Täby Centrum idag kan jag säga! Ha det gott och GOD JUL Sören!
Svar från Hampus_6 2013-12-21 23:15
Ja det är nog olika på centrumen...men i Västerås Centrum kan man handla i lugn och ro! GOD JUL! // Sören
Men Sören... tog du på dig fel aftershave?? ;)) Nä men skämt och sido... det va ju lite "folktomt"... men å andra sidan kanske mysigare än en massa trängsel. Jag brukar alltid köpa mina julklappar nära inpå jul, och under några år valde jag att åka in sent till stan, när affärerna hade öppet till 22. Man va nästan, helt ensam... riktigt skön julshopping... Det är en fin doft, julgran/tall.... nästan lika fin som teckningen i dina bilder... :)
Ha en god helg Sören!! //Peter
Svar från Hampus_6 2013-12-21 23:25
Tack för din kommentar Peter...ja det är lätt att shoppa i Västerås Centrum nu utan att trängas, sen vi fick ett nytt Köpcentrum i utkanten av sta´n "Erikslund"...men det är mysigare att sitta hemma i tallrisdoften och glögga än att springa och jag klappar på sta´n! Ha det gott! // Sören
Vad tråkigt om folk slutar handla i centrum. Vad man nu ska göra åt det? Men fotona är väldigt bra i alla fall. Väldigt fina färger.
Svar från Hampus_6 2013-12-22 22:43
Tack för att du gillade fotona Ernst Göran - svårigheten med parkering tror jag är en av orsakerna till att många väljer köpcentrum i ytterområde men det är nog inte enda anledningen till avfolkningen i centrum! Hälsningar Sören!



(Visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver